Search found 3 matches

by hossam
Tue Feb 26, 2019 2:35 pm
Forum: Programs, Libraries and Tools
Topic: REPL serial showing gibberish on a custom ESP32-WROVER board
Replies: 8
Views: 421

Re: REPL seroal showing gibberish on a custom ESP32-WROVER board

I don't think there is anything special about my PCB. I am using a USB/Serial bridge with CP2102 chip, TX -> RX and RX -> TX. The only thing that I think can explain this is that my TX and RX routes are not the same length and different number of vias. Maybe this difference in length creates a racin...
by hossam
Tue Feb 26, 2019 12:44 pm
Forum: Programs, Libraries and Tools
Topic: REPL serial showing gibberish on a custom ESP32-WROVER board
Replies: 8
Views: 421

Re: REPL seroal showing gibberish on a custom ESP32-WROVER board

Hi, A baud rate of 74880 doesn't work and the REPL shell is still not working. But after seeing your answer, I decided to test out every baud rate I could find, still not working. But as a desperate last attempt I decided to switch my terminal console. So I ditched putty, and tried couple other term...
by hossam
Tue Feb 26, 2019 11:00 am
Forum: Programs, Libraries and Tools
Topic: REPL serial showing gibberish on a custom ESP32-WROVER board
Replies: 8
Views: 421

REPL serial showing gibberish on a custom ESP32-WROVER board

Hi, I made a custom PCB board for the ESP32-WROVER, after flashing the board with micropython successfully as shown here (http://docs.micropython.org/en/latest/esp32/tutorial/intro.html#esp32-intro), I tried accessing the REPL shell but it only shows gibberish and it is not responsive to any input. ...